Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Pianistul Richard Clayderman va urca pe scena din Piața Unirii

„Momentan au loc ultimele pregătiri pentru că, în curând, în doar câteva ore, va începe Oradea Festival. Este cea mai mare ediție de până acum.

Au fost construite 3 scene. Vor fi peste 100 de spectacole și concerte susținută de peste 400 de artiști români și internaționali.

Vor fi 3 zile pline de distracție și de voie bună. Evenimentul este organizat în 5 locații din oraș. Așa că turiștii care vin aici vor avea ce să vadă și din punct de vedere arhitectural, cel mai așteptat moment va avea loc duminică seara, când la ora 20:00, pe scena din Piața Unirii va urca legendarul Richard Clayderman.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vorbeam despre gratuități. Mai există un lucru important ce merită menționat. În aceste zile municipalitatea a inaugurat o parcare de 120 de locuri, unde turiștii care ajung aici își vor putea lăsa gratuit mașinile. Gratuitatea se aplică nu doar în acest weekend, ci până la finalul acestui an. Rămâne de văzut dacă și vremea va ține cu organizatorii, pentru că astăzi și duminică meteorologii anunță precipitații.”,

transmite Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si