Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Festin culinar în satul Bazna. Gospodinele s-au întrecut în reţete inedite

Nimic nu se compară cu bunătățile preparate la țară, după rețete tradiționale. O confirmă cei care s-au relaxat zilele acestea la Bazna. În plus, dacă mâncarea este savurată în grădina unui localnic, atunci experiență este cu adevărat unică.

Redactia Stirile Kanal D,

Festin culinar în satul Bazna. Gospodinele s-au întrecut în reţete inedite

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Curioșii care au ales să se relaxeze la Bazna s-au bucurat de o experiență inedită. Gazdele au pregătit fel de fel de bunătăți după rețetele zonei. La mare cinste au fost brânzeturile locale.

Citește și: Leguma toxică din mâncare. Ce se întâmplă dacă reîncălzești mâncarea care conține această legumă?

”Avem carne de la garniță așa cum o făcea bunica pe vremuri și cu niște mămăligă prăjită, plus tot felul de tarte cu brânzeturi.”

Gospodinele s-au întrecut în reţete inedite

Gospodinele au întins mesele în grădină și le-au umplut cu fel de fel de bunități. Așa că oaspeții s-au bucurat de un adevărat festin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Absolut delicioase toate produsele. Brânzeturile sunt nemaipomenite. Am testat din toate, dar nu știu dacă am reușit chiar toate sau nu, dar sunt absolut delicioase. Tartele sunt minunate, aveau un gust absolut fantastic.”

, a transmis un turist.

Evenimente de acest gen se organizează frecvent în satele din Sibiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI