Coregrafii spectaculoase, stiluri de dans inedite și ritmuri care te provoacă la mișcare. Altfel spus, o muncă titanică pe care zeci de copii din toate colțurile lumii au transformat-o într-o pasiun e.

Citește și: VIDEO- Pictura și sculptura, pasiune fără limite

Micuții sunt coordonați de profesori din Germania, Italia și Ucraina

Aflați sub supravegherea profesorilor veniți, la rândul lor, din Germania, Italia sau Ucraina, zeci de copii au venit în Capitală pentru repetiții.

Ideea acestui mix cultural inedit aparține coregrafului Oana Ioniță, care a reușit deja să creeze o mică tradiție cu acest festival de dans și ajuns la a VIII-a ediție.

Oana Ioniță, coregraf: ”Este singurul în România, singurul spectacol de asemenea avengură, în care copii pregătiți intensiv de profesori din afară și din România pregătesc un spectacol de două ore, cu coregrafii făcute într-o săptămână.”

În numai o săptămână, micuții trebuie să învețe mai multe coregrafii 

Pentru micii dansatori efortul pare aproape ireal: în numai o săptămână, ei trebuie să învețe mai multe coregrafii și mai multe stiluri de dans, pe care le prezintă în fața publicului. Însă atunci când dansul este limbajul universal, toate dificultățile dispar.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oana Ioniță, coregraf: ”Toți avem până la urmă un limbaj comun și atunci când suntem pe scenă încercăm toți să ne exprimăm ca o stare unitară, ca o echipă.”

Festivalul de dans organizat de coregrafă nu este destinat exclusiv profesioniștilor, ci oferă posibilitatea și micilor amatori să se transforme în specialiști, pentru câteva zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si