Piața Libertății din Timișoara s-a dovedit a fi neîncăpătoare, aseară, pentru sutele de chitariști veniți din întreaga țară. 400 de pasionați ai instrumentului cu coarde s-au strâns laolaltă pentru a c ânta împreună. 

Citește și: VIDEO- Talentul ascuns a lui Blinken. Secretarul de stat cântă muzică rock

„Cel mai frumos eveniment din țară. Nu cred că a făcut nimeni până acuma ceva de genul acesta.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Interesant că cânt. Vin de foarte mulți ani. Și la Sibiu am fost. Suntem mult mai mulți și e o experiență nouă și foarte frumoasă de fiecare dată.”

Cristian Hrubaru, prezentatorul evenimentului: „Oameni, părinți, copii care își doresc ceva real, ceva frumos. Există copii care doresc să nu mai stea în fața telefonului ci să învețe 18 piese și să vină să le prezinte aici.”

În timp ce participanții s-au distrat de minune fredonând hituri folk și rock, spectatorii au fost la fel de încântați precum artiștii. În timp ce unii au venit să se bucure de muzica bună, alții au dorit să își susțină rudele și prietenii.

„Repetăm de aproape 3 luni de zile pentru concertul acesta.”

Festivalul de muzică folk a ajuns la a doua ediție 

Festivalul organizat la Timișoara a ajuns la a doua ediție și își propune să reunească laolaltă arta, educația și cultura.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si