Asociaţia Oamenilor de afaceri Turci- Dobrogea (DTIAD), Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) şi Primăria Constanţa organizează Festivalul TurkArt, care va avea loc în perioada 23-25 august 2019, în staţiunea Mamaia, la piaţeta Casino.

Pe scenă vor urca artiştii turci: Yusuf Guney, Serkan Eruysal şi Deniz Cem, ansamblul de dansuri tradiţionale turceşti Delikanlilar al Uniunii Democrate Turce din România, ansamblul de dansuri Techir şi Iholu, Edvin Eddy cu Edy Band.

 La spectacol vor participa şi Anda Adam, Amna şi Claudia Pavel.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În ziua de 23 august, alături de Fanfara Otomană va avea loc o paradă cu costume otomane/turceşti. De asemenea, în cele trei zile de festival va avea loc o tombolă cu scop caritabil, dar vor fi oferite particianţilor şi premii semnificative.

O sumă importantă rezultată din vânzarea preparatelor gastronomice cu specific turcesc şi a obiectelor expuse la standurie special amenajate va fi folosită în scopuri caritabile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si