Ultima seară a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu a fost marcată de un spectacol pus în scenă de artiștii francezi de la L'Homme debout. O păpușă uriașă a străbătut centrul istoric spre încântarea miilor de spectatori.

„Povestea mi se pare superbă și am apreciat foarte tare muzica și mai ales cum a fost pus în producție. E superb.”, a transmis un spectator.

„Se simte că aș mai vrea să mai văd acest moment. E absolut magic tot ce se întâmplă. E frumos.”, mai spune un alt spectator.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În cele 10 zile de festival pe străzile orașului, în parcuri, cafenele, săli de spectacole, chiar și în biserici au fost puse în scenă peste 800 de reprezentații.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este considerat cel mai mare eveniment al artelor spectacolului din Europa. La ediția de anul acesta au participat peste 5.000 de artiști din 75 de țări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si