Madalina, o fetita de nici 11 ani, se afla miercurea trecuta la locul de joaca supranumit “La castel” din Parcul Tei, cand funia pe care se afla, s-a rupt iar micuta a cazut de la inaltime. Fetita a acuzat dureri mari, iar cei de pe ambulanta chemata de urgenta, au imobilizat-o imediat existand suspiciunea de fractura de coloana. 

Pozele cu Madalina, postate pe facebook de o mamica aflata la locul accidentului, au ingrozit pe toata lumea.


La cateva zile de la incident, mama Madalinei le-a transmis prietenilor care este starea fetitei in urma cazaturii.
“Madalina a fost supusa imediat investigatiilor necesare dupa un asemenea traumatism, timp in care plangea si de dureri dar era si foarte afectata de accidentul pe care il suferise.
Primele investigatii arata ca are contuzie lombara si contuzie abdominală. Medicii considera ca din cauza acestei contuzii abdominale pot surveni complicatii la organele interne, asa ca au decis internarea ei imediata pe sectia de chirurgie. Ramane internata ,pentru ca dupa un asemenea traumatism, complicatiile pot surveni si la câteva zile după accident, necesitand in continuare investigatii si analgezice”
, este mesajul mamei Madalinei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Femeia este hotarata ca vinovatii de cele intamplate la locul de joaca, acolo unde copiii ar trebui sa fie in siguranta, sa plateasca.

Ea a cerut autoritatilor sa faca o ancheta, dar va depune si plangere penala ca parte civila.
Asa arata locul de joaca de unde fetita a cazut dupa ce funia s-a rupt

“In numele traumei fetitei mele, cat si pentru siguranta tuturor copiilor care merg in parcuri la locurile de joaca special amenajate pentru ei, dar de fapt un real pericol, noi parintii,  impreuna cu un avocat vom depune plangere penala”, a precizat mama Madalinei.
Parcul Tei din Capitala este in administrarea Primariei sectorului 2, iar institutia care intretine zona este ADP sector 2.
Aceeasi institutie a fost sanctionata de judecatorie cu 800.000 de euro, reprezentantii acesteia fiind gasiti vinovati de moartea lui Ionut Anghel, baietelul care a fost mancta de caini pe un teren din apropierea Parcului Tei. Baietelul a reusit sa iasa din parc printr-o spartura a gardului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si