O fetiță româncă, în vârstă de doar 5 ani, a fost răpită și ucisă în Franța. Autorul crimei ar fi vecinul ei de 16 ani, care fusese externat în urmă cu câteva zile dintr-un spital de psihiatrie.

Mama minorei o dăduse pe aceasta dispărută.

Citește și: O fetiță de doar 5 ani, descoperită moartă într-un sac de gunoi. Familia e în stare de șoc

Fetița a fost găsită într-un sac de gunoi din apartamentul minorului de 16 ani

Minorul cu probleme psihice și-ar fi răpit victima când aceasta se juca pe treptele din fața casei. Apoi, la câteva ore distanță, ea a fost găsită fără viață, dezbrăcată și într-un sac de gunoi, în casa suspectului.

Apartamentul în care a fost găsită victima se afla la nici 200 de metri de casa în care locuia fetiţa împreună cu familia ei.

Citește și: O mamă din secta penticostală, acuzată că și-a ucis fiul prin înfometare în perioada de lockdown

„Este prea dureros. Durerea nu va dispărea niciodată. Acum două săptămâni a fost închis într-un spital de boli psihice. De ce l-au externat? Vreau să se facă dreptate, ca să nu mai lăsăm bolnavii afară. Ei nu distrug o singură viață, ei distrug viața întregii familii.

Mi-a distrus viața, toate amintirile cu fiica mea, toate planurile, mi-a luat totul. Mi-a luat micuța prințesă. Nu vreau ca astfel de oameni să fie în libertate”, a declarat mama fetiţei, potrivit antena3.ro

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Poliţiştii francezi spun că suspectul nu este la prima abatere: el a mai fost implicat şi în trecut în dosare de abuz sexual, inclusiv în cele cu minori.

Citește și: „Te-am iubit... Zboară liber, fiule!” Doi adolescenți și un bărbat de 30 de ani au murit arși de vii într-o mașină

Filmul morții fetiței de 5 ani

Fetița de 5 ani, Roza-Izabela, ieșise în acea după-amiază să se joace afară. Ea a mers în parc, însă nu a găsit pe nimeni și s-a întors acasă să-și ia mingea. La jumătate de oră distanță, părinții au trimis-o pe sora cea mare să o verifice, dar micuța dispăruse fără urmă.

Părinții micuței, disperați, au început să o caute și să ceară ajutorul autorităților, care au găsit-o fără viață la mai puțin de 200 de metri de casă. Trupul ei se afla în apartamentul vecinului, un adolescent cu probleme psihice și cu antecedente similare, deosebit de grave.

Citește și: Ce mesaje tulburătoare au trimis aceste trei tinere înainte să fie torturate și îngropate pe o plajă

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Poliţia şi jandarmeria au început să urmărească imaginile de pe cele 50 de camere de supraveghere din comună şi au ieşit pe stradă să cerceteze zona. S-au întâlnit chiar şi cu tânărul suspect, care le-a spus că a văzut-o pe Roza şi le-a dat o pistă falsă: i-a îndrumat către o altă zonă.

Citește și: Momente de panică în Slatina! O fetiță a căzut de la etajul 4 al unui bloc

După jumătate de oră, chiar el suna la poliţie să spună că e un copil într-un sac de gunoi în faţa casei lui. Când a ajuns, poliţia a găsit corpul fetiţei în casă, nu afară”, potrivit observatornews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si