Copila este data in urmarire nationala pentru disparitie, nu pentru fapta comisa. Are 13 ani, se numeste Bordas Abigail, a plecat de acasa miercuri, in jurul orei 18:30 si nu a mai revenit. Semnalmente: aproximativ 1,60 m inaltime, 53 kg., fata ovala, ochi caprui, par saten inchis, de lungime medie, rasa in partea stanga, constitutie slaba, nu are semne particulare. La momentul disparitiei fata era imbacata cu un maiou negru, blugi scurti, pantofi sport, negri cu alb.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora disparuta este rugat sa apeleze serviciul de urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie. Vecinii spun ca fata a plecat de mai multe ori de acasa, fiind gasita de politisti de fiecare data pe raza municipiului Oradea. Parintii ei sunt divortati. Amintim ca miercuri, fata de doar 13 ani si-a injunghiat bunica de 65 de ani, cu mai multe lovituri de cutit, de furie ca femeia i-a interzis sa plece de acasa. Femeia de 65 de ani a fost transportata de urgenta la spital si este internata la sectia de Terapie Intensiva. Este ranita, dar starea ei e stabila, spun medicii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

sursa: bihon.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si