Polițiștii din Bălășești, județul Galați, au fost sesizați de o femeie de 22 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla acasă, ar fi fost agresată de fostul ei concubin, un bărbat de 21 de ani, după care ar fi luat fetița lor, de 1 an și 8 luni și ar fi plecat cu ea la domiciliul lui din Vaslui.

Fetiță de 1 an, dusă de acasă de tată

Autoritățile din Bălășești au demarat de urgență verificări și cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

În urma acestora s-a stabilit că la data de 04 februarie, în jurul orei 23.00, bărbatul de 21 de ani ar fi mers la locuința fostei concubine, iar după anumite discuții ar fi agresat-o fizic și ar fi plecat.

Citește și: Scuza macabră pe care a găsit-o un polițist din Dolj când a fost prins că lua mită. Ce le-a spus oamenilor legii este greu de imaginat

În cursul aceleiași nopți, în jurul orei 01.00, bărbatul ar fi venit din nou acasă la femeie, unde ar fi intrat peste ea fără drept și fără consimțământul vreunei persoane. La acel moment, tânăra se afla în casă cu fiica sa de 1 ani și 8 luni, dar și cu părinții femeii, aflați în altă cameră.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul ar fi intrat în camera femeii și ar fi agresat-o fizic din nou, iar, ulterior, prin constrângere și fără voia ei, ar fi batjocorit-o.

masina de politie

Mașină de Poliție în misiune

[Sursa foto: replicahd.ro]

După acest gest, acesta ar fi motivat că nu a mai petrecut timp cu fiica sa, motiv pentru care ar fi luat-o și ar fi adus-o la domiciliul lui din Vaslui.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie, violare de domiciliu și viol.

Polițiștii au recuperat fetița, aflată la adresa tatălui

Oamenii legii din Galați, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au reușit să-l depisteze pe bărbatul de 21 de ani, aflat la domiciliul săi.

La aceeași adresă a fost găsită și fetița de 1 an și 8 luni, care a fost dusă înapoi la mama ei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Orașului Berești pentru continuarea cercetărilor, precum și a audierii. După probatoriul administrat în cauza penală, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a tânărului, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 7 februarie, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, prin care cel în cauză are interdicția de a se mai apropia de fosta sa concubină”, au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si