Close sidebar
Close sidebar

Fetiță de 10 ani, lovită pe trecerea de pietoni, în județul Sibiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului

O fetiță de 10 ani a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, în localitatea Șura Mare din județul Sibiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului, transmite presa locală.

Sorin Negru,

Fetiță lovită pe trecerea de pietoni de o autoutilitară. Șoferul a părăsit locul producerii evenimentului, dar a fost identificat și oprit ulterior în Cugir

[Sursa foto: Arhiva ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O fată în vârstă de 10 ani a fost lovită de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, pe DN 14, în localitatea Șura Mare.

Citește și: Accident cu trei răniţi pe DN 10, în Nehoiu, județul Buzău

Șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins de polițiști în Copșa Mică, informează publicația Turnul Sfatului

Cum s-a produs accidentul din Șura Mare

Minora de 10 ani din Șura Mare a fost acroșată de o autoutilitară în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni.

Citește și: Accident naval pe braţul Sulina. O persoană a fost rănită

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autoutilitara se afla pe direcția de mers Șura Mare – Mediaș, a comunicat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cine este șoferul fugar

Șoferul a părăsit locul producerii evenimentului, dar a fost identificat și oprit ulterior pe DN 14, în orașul Copșa Mică.

Citește și: Mai mulți tineri au fost răniţi într-un accident rutier după ce două autoturisme s-au ciocnit

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, din județul Alba. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat un rezultat negativ.

În ce stare se află fetița

La sosirea echipajului SAJ, fetita prezenta un traumatism cranio-facial ,traumatism de membru inferior drept și de sold stâng. Victima a fost transportata la CPU Luther în stare stabilă.

Citește și: Accident rutier în Maramureș: patru persoane au fost transportate la spital

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii unui accident rutier fără încuviințarea polițiștilor, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Copii, uciși pe trecerile de pietoni în România

Un număr relativ mare de accidente similare a avut loc în România în acest an. Minori aflați pe trecerea de pietoni au fost accidentați sau chiar uciși de șoferi neatenți, vitezomani sau aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cel mai traumatizant accident de acest fel a avut loc în luna ianuarie, când două colege de 11 și 12 ani au fost spulberate de o mașină a poliției pe o trecere de pietoni din Capitală.

În urma impactului puternic, micuța Raisa a murit pe loc, iar prietena ei a fost grav rănită. La volanul mașinii se afla un polițist al Secției 5, Constantin Popescu. Agentul nu se afla în timpul misiunii și avea viteză excesivă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI