Intre timp, medicii legisti au examinat-o pe copila si au constatat ca aceasta nu prezinta urme de violenta pe corp si nu a intretinut raporturi sexuale, dar politistii continua cercetarile in acest caz.
Purtatorul de cuvant al DGASPC Vrancea, Alina Latcan, a declarat, marti, ca specialistii institutiei au decis ca fata de 11 ani, eleva in clasa a sasea la o scoala din Focsani, care le-a povestit colegilor ca a fost violata de concubinul mamei sale, sa fie internata in regim de urgenta intr-un centru de ocrotire deoarece se afla intr-o ”situatie de risc”.
”Era o situatie de risc si de aceea s-a decis, pana la finalizarea cercetarilor, internarea fetei intr-un centru, unde este supravegheata si primeste consiliere”, a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Vrancea.
Pe de alta parte, surse din Politie sustin ca minora a fost examinata de catre un medic legist care a concluzionat ca aceasta nu prezinta urme de violenta pe corp si nu a intretinut raporturi sexuale.
Anchetatorii continua insa cercetarile in acest caz.
Familia din care provine minora este una dezorganizata, in aceeasi casa locuind si fratii vitregi ai fetei.
Politia Vrancea face cercetari dupa ce o fata in varsta de 11 ani din Focsani le-a povestit colegilor de la scoala ca a fost abuzata sexual de mai multe ori de catre concubinul mamei sale.
Fata in varsta de 11 ani este eleva la Scoala generala numarul 3 din Focsani si le-a povestit colegilor cele intamplate, sambata, cand copiii au recuperat din orele pierdute in
perioada in care unitatea de invatamant a fost inchisa, potrivit unor surse din Politia Vrancea.
Copila ar fi spus ca a fost abuzata sexual de catre tatal vitreg de mai multe ori, conform acelorasi surse.
Directorul scolii este cel care a anuntat Politia, Protectia Copilului, precum si Inspectoratul Scolar Judetean, dupa ce colegii copilei i-au spus ce le-a povestit aceasta. Inainte, reprezentantii unitatii de invatamant au discutat cu mama elevei, care ar fi spus ca barbatul a intretinut relatii sexuale cu fiica ei o singura data.
Ulterior, in prezenta mamei, fetita a depus o plangere la Politie.
 

Intre timp, medicii legisti au examinat-o pe copila si au constatat ca aceasta nu prezinta urme de abuz pe corp si nu a intretinut raporturi sexuale, dar politistii continua cercetarile in acest caz, scrie News.ro.

Purtatorul de cuvant al DGASPC Vrancea, Alina Latcan, a declarat, marti, ca specialistii institutiei au decis ca fata de 11 ani, eleva in clasa a sasea la o scoala din Focsani, care le-a povestit colegilor ca a fost abuzata de concubinul mamei sale, sa fie internata in regim de urgenta intr-un centru de ocrotire deoarece se afla intr-o ”situatie de risc”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Era o situatie de risc si de aceea s-a decis, pana la finalizarea cercetarilor, internarea fetei intr-un centru, unde este supravegheata si primeste consiliere”, a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Vrancea.Pe de alta parte, surse din Politie sustin ca minora a fost examinata de catre un medic legist care a concluzionat ca aceasta nu prezinta urme de azbuz pe corp si nu a intretinut raporturi sexuale.

Anchetatorii continua insa cercetarile

Anchetatorii continua insa cercetarile in acest caz.Familia din care provine minora este una dezorganizata, in aceeasi casa locuind si fratii vitregi ai fetei.Politia Vrancea face cercetari dupa ce o fata in varsta de 11 ani din Focsani le-a povestit colegilor de la scoala ca a fost abuzata sexual de mai multe ori de catre concubinul mamei sale.Fata in varsta de 11 ani este eleva la Scoala generala numarul 3 din Focsani si le-a povestit colegilor cele intamplate, sambata, cand copiii au recuperat din orele pierdute in perioada in care unitatea de invatamant a fost inchisa, potrivit unor surse din Politia Vrancea.

Copila ar fi spus ca a fost abuzata sexual de catre tatal vitreg de mai multe ori, conform acelorasi surse.Directorul scolii este cel care a anuntat Politia, Protectia Copilului, precum si Inspectoratul Scolar Judetean, dupa ce colegii copilei i-au spus ce le-a povestit aceasta. Inainte, reprezentantii unitatii de invatamant au discutat cu mama elevei, care ar fi spus ca barbatul a intretinut relatii sexuale cu fiica ei o singura data.Ulterior, in prezenta mamei, fetita a depus o plangere la Politie.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si