O școlăriță de 11 ani a fost găsită moartă împreună cu întreaga ei familie. Aceasta organizase o petrecere în pijamale cu prietenii ei de la școală pentru a sărbători cea de-a 11-a aniversare, cu doar câteva zile înainte de a muri. 

Colegii fetiței i-au adus un ultim omagiu

Cadavrele lui Maja Wlodarczyk, în vârstă de 11 ani, ale tatălui ei, Michal, în vârstă de 39 de ani, ale mamei, Monika, în vârstă de 35 de ani, și ale fratelui ei, Dawid, în vârstă de trei ani, au fost descoperite vineri în apartamentul lor

din vestul Londrei.
Prietenii ei i-au adus astăzi un omagiu "frumoasei" Maja, după ce s-a aflat că aceasta i-a găzduit cu mai puțin de două săptămâni înainte de a-și pune capăt zilelor.

Ei continuă să depună flori în fața casei în care mulți au rămas peste noapte pe data de 31 mai. Detectivii au declarat că nu caută alți suspecți în legătură cu aceste decese, dar își păstrează "mintea deschisă".

Citește și: EXCLUSIV: Lacrimi și durere în familia sportivului mort la 17 ani/ Adrian Horhocea: ”Îl iubesc și îl voi iubi ca pe fiul meu, chiar dacă acum este un înger”

Colega ei de clasă de la Southville Primary School, Sarah Gouveia, în vârstă de 11 ani, a declarat că grupul a jucat Just Dance și badminton în grădină cu domnul și doamna Wlodarczyk.

Ea a mai spus că, atunci când se întorcea din călătoriile în Polonia, Maja aducea întotdeauna dulciuri și acadele pentru prietenii ei.

 Detectivii au declarat că nu caută alți suspecți în legătură cu aceste decese, dar își păstrează "mintea deschisă".

Detectivii au declarat că nu caută alți suspecți în legătură cu aceste decese, dar își păstrează "mintea deschisă".

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Sarah  a dezvăluit că, de asemenea, făceau sport, inclusiv fotbal, în mod regulat împreună, iar Maja se bucura să fie portar.
Sarah a adăugat: "Era foarte drăguță, întotdeauna ne cumpăra lucruri din magazine. Am făcut Just Dance, ne-am jucat în grădină". 

Un alt coleg de școală a adăugat: "Era foarte amabilă și drăguță, ne ajuta cu lucruri. Era foarte frumoasă. De fiecare dată când pleca în vacanță, ne aducea câte ceva înapoi". 

Maria Gouveia, mama lui Sarah, a declarat că părinții păreau "drăguți" și munceau din greu, în timp ce Maja era o fată "frumoasă". "Îi cunoșteam pe părinți doar de la școală, păreau totuși drăguți. Oameni foarte drăguți și muncitori. Drăguți, amabili. Maja era o fată minunată, era atât de inteligentă. O fată frumoasă, puternică la minte. Încă nu-mi vine să cred, ca să fiu sinceră, mi se pare ireal, groaznic", a spus femeia.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Anca Țurcașiu, în culmea fericirii după ce a devenit bunică pentru prima dată la 54 de ani. Ce nume a ales pentru nepoțica ei: ”Înseamnă viață”- radioimpuls.ro

Citește și: Doi frați și-au omorât în bătaie cumnatul, după o mărturisire din partea soției

Sarah a lăsat un bilet pentru fiecare membru al familiei Wlodarczyk, alături de câteva jucării de pluș.
Cel al lui Maja era adresat "unui înger frumos" și scria: "Dragă Maja, nu am știut niciodată că vei pleca atât de repede. Cine ar fi știut că o fată atât de inteligentă, frumoasă și iubitoare ar fi plecat deja. Vreau să știi că nu vei fi uitată niciodată, vei fi mereu în inimile noastre".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si