Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Fetiță de 13 ani, principala suspectă în dubla crimă din Botoșani

O fată de doar 13 ani este considerată principalul suspect în cazul dublei crime din jud. Botoșani, în care două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare în locuință.

Sorin Negru,

Dublă crimă la Botoșani: două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte în propria gospodărie din satul Poiana, ele prezentând plăgi înjunghiate în zona gâtului.


DISTRIBUIE
acest articol

O fetiţă în vârstă de 13 ani este considerată principalul suspect în cazul dublei crime din Botoșani, satul Poiana, comuna Cristineşti.

Citeste si: Un băiat de 12 ani a fost împușcat mortal pe o stradă din New York

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, minora a fost ridicată de poliţişti şi internată într-un centru de minori al DGASPC. Conform legislației în vigoare, minorii nu răspund penal pentru faptele săvârșite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI