Close sidebar
Close sidebar

Fetita de 14 ani din Tulcea, batuta de mama si care manca iarba de foame, a ajuns in grija statului. Vecinii fac dezvaluiri cutremuratoare: "A gasit-o in cocina, manca porumb de la porc"

Fetita de 14 ani din Tulcea crescuta cu iarba si batuta de mama a ajuns in grija statului. Cazul copilei a ajuns in atentia autoritatilor dupa ce a fost semnalat de catre sateni si profesori.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

La 14 ani, fetita arata ca un copil de clasa I. Ca sa isi potoleasca foamea, copila a ajuns sa manance iarba, sustin localnicii. Desi asistentii sociali vizitau saptamanal familia, acestia nu au facut nimic pentru ea.

"Maica-sa a spus ca a mancat porumbul de la iepuri, directoarea a gasit-o in cocina, manca porumb de la porc", povestesc vecinii, potrivit a1.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tot satenii spun ca reprezentantii Primariei nu au facut nimic, desi fetita este batuta constantant. Pe de alta parte, directorul general DGASPC Tulcea sustine ca fetita nu a fost nici maltratata, nici exploatata prin munca.

Cazul copilei a fost facut public pe o retea de socializare de catre o vecina, Madalina Ciulei, care a promis ca va posta mai multe dovezi care sa demonstreze ca acuzatiile sunt adevarate. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI