UPDATE 10:20: Antonia a fost găsită după aproape 18 ore de căutări. Micuța dormea în apropierea casei sale.

Fetița se afla în casă alături de fratele ei, un bebeluş de 8 luni. Potrivit poliţiştilor, fetiţa de 2 ani, din localitatea Blăgeşti, judeţul Bacău, a dispărut din incinta locuinţei.

Mama fetei a fost cea care a sunat la 112 marţi seara, în jurul orei 20.00,

şi a sesizat poliţiştii că fiica sa, Vasilica-Antonia Gînju, în vârstă de 2 ani, a dispărut din curtea locuinţe, scrie Mediafax.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Surse apropiate anchetei au declarat că fetiţa era în casă cu fratele ei, în vârstă de 8 luni, în timp ce mama era în grădină, iar tatăl plecase să ajute un vecin să mute mobila. Când cei doi s-au întors acasă, fetiţa de 2 ani lipsea.

Copila are aproximativ 90 de centimetri înălţime, 3 kg, ochi albaştri, păr şaten deschis, faţa rotundă, obrajii proeminenţi, fără semne particulare.

La data dispariţiei aceasta purta o căciuliţă de culoare albastră, geacă de culoare roz, iar în picioare purta încălţări de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si