O fetiță de doar 3 ani a murit, după ce ar fi căzut într-o groapă săpată de tatăl ei în curtea casei pentru a face un beci. Groapa se umpluse de apă în urma ploilor abundente. 

Într-un moment în care nu a fost supravegheată de părinții ei, fetița a căzut în groapa săpată de tatăl ei. Medicii au sosit la fața locului și au încercat să o resusciteze.

Și tatăl victimei a încercat să o resusciteze, dar niciun efort nu a avut succes.

„A strigat”

Totul s-a petrecut noaptea trecută în jurul orei 19:00, în curtea unei case din Finișel, comuna Săvădisia. Copila a fost găsită de mama ei, inconștientă. Femeia a cerut de urgență ajutorul vecinilor.

Citește și: O fetiță de doar 3 ani din Cluj a murit după ce s-a înecat cu mâncare. Copila și-a dat ultima suflare în brațele medicilor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din câte am înţeles a săpat acolo în spate să îşi facă beci şi s-a adunat apa”, a mărturisit un vecin, potrivit observatornews.ro

„A venit mama fetiţei la noi aici şi a strigat că a picat fata în apă. Nevasta s-a speriat, eu am fugit acolo, fata era dusă în casă şi tatăl ei o resuscita”, a spus un bătrân.

La scurt timp, la locul tragediei au ajuns ambulanțe SMURD, medici, paramedici și pompieri. A fost nevoie chiar și de un elicopter SMURD de la Jibou pentru ca fetița să fie transportată rapid la spital, dacă semnele vitale ar fi revenit.

Protecția Copilului a pornit o anchetă

Familia lovită de tragedie mai are un băieţel, iar vecinii spun că avea foarte mare grija de ei. Mama renunțase chiar şi la locul de muncă, pentru a-i ingriji.

Se ocupa foarte bine de fetiţă, mama sa. Posibil neatenţia, posibil. Copiii sunt neastâmpăraţi şi dacă nu are grijă de ei, astea sunt consecinţele”, a spus o vecină pentru sursa citată anterior.

Citește și: O copilă de aproape doi ani a murit după ce mama ei a plecat în vacanță și a lăsat-o singură acasă

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Au fost anunţaţi şi cei de la Direcţia pentru Protecția Copilului, care vor face propria anchetă. Până în aceste momente nu există niciun indiciu care să arate că cei doi copii ar fi fost neglijați de părinți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si