Accidentul a avut loc duminică, 15 august, în jurul orei 19:30, relatează presa locală. Orădeanul circula dinspre DN 1 spre Fughiu, când o fetiță de 3 ani, nesupravegheată, a pătruns pe partea carosabilă. După producerea accidentului, șoferul și-a continuat drumul, însă a fost depistat de polițiști pe raza localității Oșorhei.

Citeste si: Accident în lanț pe autostrada Bucureşti- Piteşti. Sunt implicate șase autovehicule

Șoferul, prins băut la volan

În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul fugar prezenta o concentrație alcoolică de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma accidentului, fetița a suferit leziuni ușoare, potrivit Bihon.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Autoturism distrus într-un incendiu, în urma unui accident rutier produs pe DN 7

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

O fată de 13 ani, preluată de un elicopter SMURD 

Un alt accident neașteptat a avut loc în Prahova.

Un bărbat și fiica lui au fost răniţi într-un accident de motocicletă. Copila, de 13 ani, a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Bucureşti.

Citeste si: Accident în lanț pe autostrada Bucureşti- Piteşti. Sunt implicate șase autovehicule

Copila de 13 ani a suferit un traumatism cranian grav şi este în comă. Fata motociclistului a ajuns prima dată la un spital din Sinaia, apoi a fost preluată de un elicopter SMURD, pentru a fi adusă la un spital din Capitală.

Citeste si:  VIDEO| Șoferul unui autocar plin cu pasageri a fost surprins în timp ce forţează bariera la trecerea peste calea ferată

Coform reprezentanţilor serviciilor de ambulanţă, fetiţa este în comă şi intubată.

Conform reprezentanţilor Poliţiei judeţene Prahova, accidentul a avut loc pe drumul naţional 71 care face legătura între staţiunea Sinaia şi Târgovişte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si