Incidentul a avut loc in India, iar poltistii au ajuns imediat dupa ce copiii fusesera declarati sot si sotie.
Fetita a fost scoasa din familie, iar acum se afla in grija serviciilor sociale.

Activistii care lupta pentru drepturile copiilor au declarat ca parintii fetitei au organizat ceremonia, deoarece un membru al familiei decedase recent.

Potrivit obiceiul zonei, acea casa fusese lovita de ghinion si nimeni nu ii mai trecea pragul. Doar un eveniment fericit ar fi putut sa alunge necazul care s-a abatut asupra familiei. Prin urmare, parintii au decis sa isi marite fiica, deoarece nuntile sunt evenimente fereicite. Ei nu au tinut cont de faptul ca aceasta avea doar 5 ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Casatoriile la varste fragede sunt foarte frecvente in India, iar organizatiile care lupta pentru drepturile copiilor fac presiuni asupra guvernului pentru a stopa aceasta practica.
Recent, tot in India, o adolescenta in varsta de 14 ani a reusit sa scape, dupa ce parintii ei urmau sa o casatoreasca cu un barbat care avea de patru ori varsta fetei, scrie The Sun. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si