UPDATE:

Fetița de 5 ani ținută ostatică timp de 24 de ore de propriul tată a fost salvată. Poliția a transmis că: „Operațiunea Poliției Române din Chiajna s-a încheiat. În urma activității de negociere a Poliției Române, fata se află în custodia polițiștilor, în afara oricărui pericol. De asemenea, bărbatul se află în custodia Poliției Române. În urma activităților derulate în cadrul operațiunii, nici fetița, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări.

Scopul misiunii a fost îndeplinit”.

 

Incidentul are loc în Chiajna, județul Ilfov, iar bărbatul a transmis printr-un live că el și fetița lui vor pleca din această lume dacă polițiștii intervin.

Bărbatul are mai multe butelii în locuință

”La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu fiul său minor, de 5 ani”, a transmis, joi seară, Poliţia Română.

Citește și: O tânără de 23 de ani, arestată pentru că și-a înscenat propria dispariție. Motivul este halucinant

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma solicitării, la fața locului au intervenit poliţiştii din Ilfov, luptătorii SIAS-IGPR, precum şi o echipaje din cadrul ISU. 

Citește și: VIDEO- Tânără de 25 ani, ținută în lanțuri și sechestrată de propriul tată

Autoritățile pun pe primul plan siguranța fetiței și transmit că bărbatul nu a avut solicitări până în acest moment.

Acesta amenință că va arunca casa în aer și-i spune fetiței că vor pleca împreună la bunicul ei, acesta fiind decedat

”A zis că i-a dat fetei să mănânce, e bine, a culcat-o şi el stă în living. Şi a zis că până nu pleacă toată lumea de aici, nu iese. Stă în living lângă butelii, se uită la televizor, la toate ştirile. Trei butelii. A zis că dacă nu pleaca (n.r. lumea), sau dacă insistă careva să intre peste el, dă foc.”,  a spus un vecin, potrivit obervatornews.ro.

Citește și: EXCLUSIV: Criminalul de la Onești a primit 30 de ani de închisoare

Vecinii spun despre acesta că în momentul în care bea este de nerecunoscut, motivul scandalului fiind faptul că soția s-ar fi pocăit.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Polițiștii au găsit șapte cadavre în curtea unui bărbat de 39 de ani, în timp ce căutau două adolescente dispărute

Bărbatul a făcut un live în care se poate observa o butelie pe care o ține în mijlocul casei, iar fetița repetă faptul că îi este frică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si