O fetiță de 6 ani a ajuns la terapie intensivă după ce o pereche de câini fioroși au sărit peste un gard și au sfâșiat-o.Paramedicii au transportat-o de urgență pe micuță la spital, în stare gravă, după ce atacul a avut loc luni, în jurul orei 16.30, în Woodridge, o suburbie a orașului australian Queensland.
Câinii au fost identificați ca fiind Bull Arabs- o rasă dezvoltată în Australia pentru vânătoarea de porci- care au un temperament calm, dar sunt cunoscuți și pentru agresivitatea lor, după o serie de atacuri înregistrate asupra oamenilor și a altor câini.

Câinii agresivi au fost eutanasiați

Aceștia au fost acum eutanasiați, după ce Laquarna Chapman, în vârstă de șase ani, a suferit răni la nivelul pieptului și al abdomenului, potrivit Primăriei Logan. Consiliul a spus într-o declarație: "În urma unui atac grav al unui câine în Woodridge, luni după-amiază, consiliul a acționat în temeiul competențelor sale legislative pentru a confisca doi câini de tip bull arab, care nu erau înregistrați sau cunoscuți de consiliu. Astăzi, în interesul siguranței publice, cei doi câini au fost eutanasiați rapid".

Unchiul fetei a fost și el sfâșiat de câini în încercarea de a o salva

Unchiul fetei a fost și el sfâșiat de câini în încercarea de a o salva

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: Un bărbat de 83 de ani a fost filmat în timp ce încerca să omoare un câine cu o furcă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Într-o declarație anterioară, consiliul a declarat că are "toleranță zero" pentru "proprietatea iresponsabilă și comportamentul de mare risc al animalelor". Vorbind cu 7News, familia lui Laquarna a declarat că, din fericire, ea se simte acum "bine" după ce a fost internată la Spitalul de copii din Queensland. După ce a venit să o salveze, unchiul ei a fost, de asemenea, mutilat la picioare de câini, imaginile arătând rănile extinse.

El a spus că, la sosire, s-a uitat la nepoata sa și "a crezut că este moartă".

Unchiul fetei a fost și el sfâșiat de câini

"A fost trasă de pe gard de unul dintre câini", a declarat el pentru 7News. ”Am auzit-o pe mama mea țipând de panică. Am sfârșit prin a sări gardul pentru a o ajuta. Unul dintre câini voia să o atace la față. Am aruncat cu un scaun în câine. Am încercat să o arunc peste gard, apoi am sfârșit prin a fi atacat de câini", a mai povestit bărbatul.

Acum câteva zile a avut loc un alt atac îngrozitor al câinilor, iar o femeie și-a pierdut urechea.

Acum câteva zile a avut loc un alt atac îngrozitor al câinilor, iar o femeie și-a pierdut urechea

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: Un tânăr care făcea jogging a fost ucis de un urs, în Italia

Poliția investighează circumstanțele din jurul incidentului. Acesta a avut loc cu doar câteva zile înainte de un alt atac îngrozitor în Melbourne. Proprietarul unui câine a prezentat scuze umilitoare după ce o femeie a fost sfâșiată pe o stradă, câinele smulgându-i urechea. 

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

"Îmi pare atât de rău pentru doamna", a spus ea. "Știu că nu pot spune nimic care să o facă să se simtă mai bine. Este sfâșietor”, a mai adăugat ea. Deși a acceptat faptul că patrupedul de vânătoare era puternic și mare, ea a spus că de obicei este "adorabil și docil". "Înțeleg care va fi soarta lui și înțeleg pentru siguranță, pentru toată lumea, ce se va întâmpla", a spus proprietarul său. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si