Close sidebar
Close sidebar

Fetiţă de 7 ani din Sibiu dispărută de 2 săptămâni! După o ceartă în familie, tatăl a luată și de atunci sunt de negăsit

O fetiță de 7 ani din Sibiu este dată dispătură de mai bine de 2 săptămâni, după ce a plecat de la domiciliul din Mălâncrav, împreună cu tatăl ei, de origine iraniană.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Poliția Română a lansat un apel pentru găsirea copilei. Apropiații spun că incidentul s-a produs după o ceartă între părinți.

Fetița are înălțimea 1,10 metri, 26- 30 de kilograme, păr șaten, fir lung, ușor ondulat, faţă ovală, ten alb, constituție atletică, corespunzătoare vârstei. Se numește Djabbapoor Alieh și a plecat pe 30 iulie, împreună cu tatăl ei, într-o direcție necunoscută. Conform unor apeluri lansate și pe Facebook, bărbatul ar fi de origine iraniană.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Ei sunt cei doi fraţi morți în accidentul din Brăila! Maşina în care se aflau s-a făcut scrum

Citeste si: SCHIMBĂRI la legea pensiilor! Câți bani iei în funcție de vechime

Citeste si: Cumnata Corneliei Catanga a făcut infarct

Mama copilei a fost cea care a anunțat dispariția, pe 31 iulie, la 3.00

dimineața. Femeia le-a comunicat celor de la IPJ SIbiu că s-a certat cu soțul ei, iar scandalul a degenerat în acte de violență. Bărbatul a luat fetița și a plecat de acasă.

”Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea copilei sunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, transmit polițiștii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI