Accident cumplit, ieri după amiază, în comuna Dârmăneşti, din judeţul Argeş. O copilă de opt ani a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost lovită cu maşina, chiar de mama ei. Mama copilei, asistentă medicală la Spitalului Militar din Pitești se întorcea de la serviciu. Când a vrut să bage în curte maşina, cu spatele, fără să îşi dea seama, a lovit-o pe copilă, potrivit Observator.

Mama a reușit să scoată fetița de sub roțile mașinii

A intrat mama sa în cu maşina şi fetiţa i-a deschis poarta. Şi probabil zic unii oameni de pe aici, că a trecut prin faţă şi mama sa nu a văzut-o şi a luat-o cu maşina pe piept”,  a spus un martor pentru sursa citată.

Citește și: Opt persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit pe DN 1. Traficul rutier este complet blocat

După ce a realizat ce s-a întâmplat, mama şi-a găsit puterea să scoată fetiţa de sub roțile maşinii.

După ce a realizat ce s-a întâmplat, mama şi-a găsit puterea să scoată fetiţa de sub roțile maşinii.

[Sursa foto: Captură ecran Antena 3 CNN]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

După ce a realizat ce s-a întâmplat, mama şi-a găsit puterea să scoată fetiţa de sub roțile maşinii, care au prins-o pe copilă ca într-o menghină.

Femeia a reuşit să o ţină în viaţă până la sosirea echipajelor de salvare. A fost preluată de medici şi dusă de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. 

Citește și: Accident produs pe A1, la intrarea în Capitală. Un copil de cinci ani şi doi adulţi au fost transportați la spital

”La sosirea echipajului de pompieri, victima fusese extrasă de către mama acesteia.

Fetiţa se afla în stop cardiorespirator, colegii mei începând manevrele de resuscitare”, a precizat Cătălin Cristescu, ISU Argeş.

Din cauza rănilor foarte grave, fetiţa a fost transferată cu un elicopter la un spital din Capitală, unde se află în stare critică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si