Șaisprezece copii s-au luptat pentru viață joi seară, în urma unui accident îngrozitor de Land Rover produs la o școală, în urma căruia a murit o fetiță de opt ani, informează Mirror.

O femeie de 40 de ani a fost arestată

Școala Study Prep din Wimbledon, în sud-vestul Londrei, a vorbit despre "șocul său profund" după ce vehiculul a intrat în coliziune cu un grup de copii care petreceau în ultima zi a semestrului.

Fetița, al cărei nume nu a fost încă făcut public, a murit la fața locului. Alte zece persoane, printre care și alți copii de la școală, au fost transportate la spital, unde sunt în continuare în stare gravă. Study Prep, un internat independent cu taxă, găzduiește peste 300 de elevi cu vârste începând de la patru ani. 

Citește și: Patru morți și peste 30 de răniți în urma atacului din Liov, oraș ucrainean aflat aproape de granița cu Polonia

Alte zece persoane, printre care și alți copii de la școală, au fost transportate la spital, unde sunt în continuare în stare gravă.

Alte zece persoane, printre care și alți copii de la școală, au fost transportate la spital, unde sunt în continuare în stare gravă.

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost arestată sub suspiciunea că ar fi provocat moartea prin conducere periculoasă și rămâne în custodia poliției. La locul faptei, joi seara, Stephen Hammond, deputat de Wimbledon, a declarat: "Foarte îngrijorat să aud despre Școala pregătitoare Study din Camp Road în această dimineață. Un incident major a fost declarat și știu că toate serviciile de urgență sunt la fața locului.

Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către toți cei de la The Study". 

Părinții și oamenii din zonă sunt șocați de incident

În apropierea școlii au fost aduse flori, inclusiv unele lăsate de părinți în lacrimi care au fost fotografiați în timp ce se îmbrățișau emoționați, joi după-amiază. Sophia Graham, în vârstă de 27 de ani, și Tayla Landsberg, în vârstă de 22 de ani, care locuiesc în apropiere, au adus flori la cordonul poliției. Ele au spus: "Când am aflat că unul dintre copii a murit, a fost îngrozitor. Când poliția a făcut anunțul a fost atât de trist să îi vedem chiar și pe ei emoționați. A avut un mare impact asupra tuturor. Copiii se plimbă liberi prin Common fără să se gândească la asta".

Citește și: Accident rutier cu șase victime, printre care și doi copii

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost arestată sub suspiciunea că ar fi provocat moartea prin conducere periculoasă.

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost arestată sub suspiciunea că ar fi provocat moartea prin conducere periculoasă.

[Sursa foto: Mirror]

Doamna Landsberg a spus: "Nu am avut timp să vorbim despre asta: "De obicei este foarte liniștit, foarte plin de viață, cu multe activități distractive". Dr. John Martin, paramedic șef al Serviciului de Ambulanță din Londra, a declarat că un total de 16 persoane au fost tratate la The Study Preparatory School din Camp Road, dintre care zece au fost transportate la spital. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Vorbind la conferința de presă, alături de colegii de la Poliția Metropolitană, Dr. Martin  a declarat "La ora 9.54 am primit un apel la 999 pentru o coliziune pe Camp Road, în Wimbledon. Am trimis mai multe resurse, inclusiv paramedici specializați în terapie critică, ambulanța aeriană din Londra și 15 ambulanțe. Am declarat un incident major. Am tratat 16 pacienți la fața locului. Din păcate, după cum am aflat, o fetiță de opt ani a murit”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si