Din pacate nu este pentru prima data cand fetita trece prin astfel de chinuri, scrie Dej24.ro.
De abia duminica, cand tatal minorei a vazut-o plangand, a reusit sa afle ceea ce se petrecea intre ea si verisorul ei, in cimitir, intr-un grajd sau intr-o casa parasita.

Barbatul a pus imediat mana pe telefon si a reclamat cele aflate de la fiica lui.

”Fata asa a zis, ca s-a intamplat de mai multe ori. Ultima data ar fi fost astazi…”, a mai explicat tatal victimei.
Oamenii din sat il cunosc pe adolescent si spun despre el ca a furat din mai multe locuinte, fiind capabil sa comita un abuz sexual chiar cu propria verisoara.
”Doamne fereste sa fie adevarat… Baiatul a mai facut probleme, a mai intrat prin case, a mai furat…”, a povestit un satean. ” Intra prin case, fura…”, si-a amintit o alta batranica din Chiuiesti.

Fetita, insotita de mama ei, a fost transportata la IML Cluj pentru examinare medico-legala. De asemenea, oamenii legii l-au condus pe tanar la sectia de politie pentru audieri si urmeaza sa stabileasca ce s-a intamplat cu exactitate in cimitir si daca abuzul sexual se confirma sau nu. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si