Close sidebar
Close sidebar

Fetita din Cluj, violata intr-un cimitir. "Nu este prima data", a spus copila plangand

O fetita in varsta de 13 ani din judetul Cluj a fost obligata de verisorul ei de 16 ani sa il insoteasca in cimitirul din localitatea Chiuiesti. Acolo, adolescentul ar fi abuzat-o sexual pe copila.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din pacate nu este pentru prima data cand fetita trece prin astfel de chinuri, scrie Dej24.ro.
De abia duminica, cand tatal minorei a vazut-o plangand, a reusit sa afle ceea ce se petrecea intre ea si verisorul ei, in cimitir, intr-un grajd sau intr-o casa parasita. Barbatul a pus imediat mana pe telefon si a reclamat cele aflate de la fiica lui.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Fata asa a zis, ca s-a intamplat de mai multe ori. Ultima data ar fi fost astazi…”, a mai explicat tatal victimei.
Oamenii din sat il cunosc pe adolescent si spun despre el ca a furat din mai multe locuinte, fiind capabil sa comita un abuz sexual chiar cu propria verisoara.
”Doamne fereste sa fie adevarat… Baiatul a mai facut probleme, a mai intrat prin case, a mai furat…”, a povestit un satean.

Intra prin case, fura…”, si-a amintit o alta batranica din Chiuiesti.

Fetita, insotita de mama ei, a fost transportata la IML Cluj pentru examinare medico-legala. De asemenea, oamenii legii l-au condus pe tanar la sectia de politie pentru audieri si urmeaza sa stabileasca ce s-a intamplat cu exactitate in cimitir si daca abuzul sexual se confirma sau nu. 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI