Siena Vuscan este fiica unor profesori din Cluj-Napoca si s-a nascut in Statele Unite, dar la mai putin de trei ani a ajuns impreuna cu parintii in Asia.

Incurajata de parinti, Siena a participat la multe concursuri de televiziune pentru oameni talentati si a ajuns in finale unde a cucerit inimile asiaticilor cu vocea ei, dublata de usurinta cu care canta in chineza.
ntr-un interviu acordat Sectiei de limba romana a postului de Radio China International, Siena, care este cunoscuta in China cu numele de scena Xiè Nà, a vorbit impreuna cu mama sa, Sonia Vuscan, despre experienta

ei in China, care a inceput la varsta de trei ani.

In primul rand as vrea sa ne spuneti cum este in China, cum se intampla sa ajungeti mici vedete in China.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sonia: Este o poveste extraordinara si aproape imposibil de inteles si de perceput. La inceput a fost asa o poveste de moment. Eram in India cand, prima oara, sotul meu si tatal Sienei mi-a mentionat China si m-am agatat de posibilitatea asta ca de un colac de salvare, aflandu-ma in cea mai frumoasa si totusi dificila situatie, aceea de a fi mama pentru a doua oara. si asta in China, unde toate lucrurile se intampla altfel decat la mama acasa, cum oricarei proaspete mamici sau viitoare mamici i-ar placea sa fie.

Asa ca pentru mine, China a fost ca o poveste frumoasa care se va intampla in viitor si pentru care merita sa depasesc dificilele momente si sa pot sa experimentez in viitor.

Ati ajuns in China pe cand Siene avea mai putin de trei ani. Practic ea a inceput sa vorbeasca chineza de la primii pasi.

Sonia: Nu, nu … Siena a inceput sa vorbeasca chineza in primul ei an de scoala.

Ea a plecat in clasa I ca un copilas proaspat sosit in China, deoarece la inceput a fost foarte speriata cumva de toata schimbarea din viata ei. insa, odata ajunsa la scoala, cu ajutorul profesorilor si al colegilor, foarte-foarte repede a reusit sa asimileze limba, fiind nevoita sa se integreze in grupul prietenilor ei si sa faca parte din jocurile lor.

Citeste continuarea AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si