Close sidebar
Close sidebar

Fetita din Suceava, spanzurata din dragoste la doar 12 ani

Tragedie fara margini pentru doi parinti din Suceava a a caror fetita de 12 ani s-a sinucis.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trupul fara viata al fetitei a fost gasit chiar de mama acesteia, in sura de langa casa.

Sinuciderea copilei este pusa pe baza a doua ipoteze. Colegii spun ca minora isi facuse un prieten, un coleg de scoala de care s-ar fi indragostit. Cei doi s-au certat insa miercuri si acesta ar fi motivul pentru care fata si-ar fi pus capat zilelor.

Totusi, exista voci care sustin ca Maria s-ar fi sinucis deoarece ar fi luat o nota mica la scoala, iar acest lucru ar fi afectat-o destul de tare. „Fata era singurul copil al familiei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

" Parintii sunt oameni gospodari, ce nu au produs niciodata probleme in comunitate. Se pare ca fata ar fi luat o nota mai mica la scoala”, a declarat primarul comunei Moara, Eduard Ferdinand Dziminschi.

"Eleva a avut un comportament normal, nu a avut devieri, nu s-a certat cu profesorii sau cu colegii.

Este un eveniment neplacut pentru orice colectivitate, mai ales pentru familie, despre care nu as dori sa comentez prea mult”, a spus Constantin Gaube.

Ancheta politistilor va scoate la iveala motivele exacte pentru care o copila in varsta de doar 12 ani si-a pus capat zilelor intr-un mod atat de cumplit.

Sursa: Adevarul
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI