Anastasia a leșinat la grădiniță, iar educatoarele nu au intervenit pentru a o ajuta. Pentru două ore a stat întinsă pe podea, iar când părinții au venit să o ia acasă, educatoarele au pus-o în brațele tatălui, fără explicații.

"I-au pus diagnostic de insuficiență respiratorie pe fondul unei pneumonii virale", a mărturisit tatăl despre diagnosticul primit de copilul său.

Mai multe informații sunt oferite de Tatiana Gavrilă, reporter Kanal D.

Tată fetiței: "I-au pus diagnostic de insuficiență respiratorie pe fondul unei pneumonii virale"

Tată fetiței: "I-au pus diagnostic de insuficiență respiratorie pe fondul unei pneumonii virale"

[Sursa foto: Freepik]

Fetiță leșinată, ignorată de educatoare

Anastasia este înscrisă la o grădiniță privată, unde părinții plătesc peste 2.000 de lei pentru ca aceasta să fie îngrijită corespunzător.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu toate acestea, Anastasia a leșinat în timp ce se afla la grădiniță, iar educatoarele nu au intervenit. Fetița de 2 ani și jumătate a stat întinsă pe podea, nemișcată, timp de mai multe ore, fără a primi ajutor din partea celor care o supravegheau.

La sfârșitul programului, tatăl Anastasiei a rămas șocat de starea în care se afla fetița și a mers imediat la medicul de familie.

"I-au pus diagnostic de insuficiență respiratorie pe fondul unei pneumonii virale", a declarat tatăl Anastasiei.

În vârstă de 2 ani și jumătate, Anastasia a leșinat la grădiniță, iar educatoarele nu au intervenit pentru a o ajuta

În vârstă de 2 ani și jumătate, Anastasia a leșinat la grădiniță, iar educatoarele nu au intervenit pentru a o ajuta

[Sursa foto: Freepik]

Educatoarele Anastasiei nu i-au mărturisit motivul pentru care fetița sa era adormită atunci când i-au pus-o în brațe. Acestea au declarat că fetița doar ce se trezise din somn, fără alte detalii.

"Mi-au adus-o în brațe... hai să zicem că părea semiadormită... am încercat s-o las jos să se încalțe, nu putea sta în picioare și am întrebat-o pe doamna care mi-a adus-o ce se întamplă...de-abia

s-a trezit din somn! La 6 fără un sfert! Mi s-a părut cam ciudat... am luat o în brațe și am văzut că respiră sacadat!", a declarat tatăl fetiței.

Citește și: Două eleve s-au luat la bătaie pe holurile unei școli din județul Olt. Motivul, un băiat. Nu sunt la primul incident de acest fel

Familia a depus plângere. În timp ce aceștia caută explicații, nimeni nu le oferă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si