Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Fetiță leșinată la grădiniță, ignorată de educatoare. Familia cere explicații, dar nimeni nu le răspunde. Tată fetiței: "I-au pus diagnostic de insuficiență respiratorie pe fondul unei pneumonii virale"

În vârstă de 2 ani și jumătate, Anastasia a leșinat la grădiniță, iar educatoarele nu au intervenit pentru a o ajuta. Familia revoltată cere explicații, dar nimeni nu răspunde de cele întâmplate.

Elena Tasca,

Fetiță leșinată la grădiniță, ignorată de educatoare

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anastasia a leșinat la grădiniță, iar educatoarele nu au intervenit pentru a o ajuta. Pentru două ore a stat întinsă pe podea, iar când părinții au venit să o ia acasă, educatoarele au pus-o în brațele tatălui, fără explicații.

"I-au pus diagnostic de insuficiență respiratorie pe fondul unei pneumonii virale", a mărturisit tatăl despre diagnosticul primit de copilul său.

Mai multe informații sunt oferite de Tatiana Gavrilă, reporter Kanal D.

Tată fetiței: "I-au pus diagnostic de insuficiență respiratorie pe fondul unei pneumonii virale"

[Sursa foto: Freepik]

Fetiță leșinată, ignorată de educatoare

Anastasia este înscrisă la o grădiniță privată, unde părinții plătesc peste 2.000

de lei pentru ca aceasta să fie îngrijită corespunzător.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cu toate acestea, Anastasia a leșinat în timp ce se afla la grădiniță, iar educatoarele nu au intervenit. Fetița de 2 ani și jumătate a stat întinsă pe podea, nemișcată, timp de mai multe ore, fără a primi ajutor din partea celor care o supravegheau.

La sfârșitul programului, tatăl Anastasiei a rămas șocat de starea în care se afla fetița și a mers imediat la medicul de familie.

"I-au pus diagnostic de insuficiență respiratorie pe fondul unei pneumonii virale", a declarat tatăl Anastasiei.

În vârstă de 2 ani și jumătate, Anastasia a leșinat la grădiniță, iar educatoarele nu au intervenit pentru a o ajuta

[Sursa foto: Freepik]

Educatoarele Anastasiei nu i-au mărturisit motivul pentru care fetița sa era adormită atunci când i-au pus-o în brațe.

Acestea au declarat că fetița doar ce se trezise din somn, fără alte detalii.

"Mi-au adus-o în brațe... hai să zicem că părea semiadormită... am încercat s-o las jos să se încalțe, nu putea sta în picioare și am întrebat-o pe doamna care mi-a adus-o ce se întamplă...de-abia s-a trezit din somn! La 6 fără un sfert! Mi s-a părut cam ciudat... am luat o în brațe și am văzut că respiră sacadat!", a declarat tatăl fetiței.

Citește și: Două eleve s-au luat la bătaie pe holurile unei școli din județul Olt. Motivul, un băiat. Nu sunt la primul incident de acest fel

Familia a depus plângere. În timp ce aceștia caută explicații, nimeni nu le oferă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI