Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Fetiţa lovită pe trecerea de pietoni

Imagini incredibile vin de la Iasi. Acolo unde o fetita de 8 ani a fost acrosata de o masina pe trecerea de pietoni. După cum se observă în imaginile surprinse de o cameră de bord șoferul autoturismului trage de volan în ultima clipă și reușește totuși să nu o lovească în plin pe copila însăse izbește de o altă mașină care circula pe banda alăturată. Fetita s-a ridicat singura de pe asfalt panicata.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

O fetiță din Iași a scăpat ca prin urechile acului după ce a fost la un pas să fie lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni.

Incidentul a fost suprins de o cameră de bord, iar pe imagini se observă că șoferul autoturismului trage de volan în ultima clipă și reușește astfel să o evite pe copilă, însă lovește o altă mașină care circula pe banda alăturată.

Citeste si: O tânără de 17 ani din Galați a murit în condiții suspecte. "Era plină de vânătăi pe corp"

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe filmare se vede că mama traversase înaintea ei și o lăsase pe fată să treacă singură strada, însă fetița nu se asigură și aleargă pe trecerea de pietoni pentru a-și ajunge din urmă părintele.

Citeste si: 3 morti dupa un accident violent in Olt

Micuța a scăpat doar cu câteva zgârieturi, iar mama ei a refuzat transportul la spital.

Polițiștii fac acum verificări pentru a vedea cine este vinovat de cele întâmplate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI