Close sidebar
Close sidebar

Fetiță rănită în Mureș, după ce s-a rupt caruselul în care dădea la o petrecere organizată pentru Zilele Comunei

O fetiță de 10 de ani a fost transportată sâmbătă la spital, după ce s-a rupt un scaun al unui carusel în care se dădea la o petrecere organizată de Zilele Comunei la Cristești, în județul Mureș.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Primele informații arată că fetița a căzut după ce lanțul caruselului s-a rupt. Fetița a fost dusă la UPU Târgu Mureș, rănită.

Citeste si: Dramă pe un drum din Sălaj. Un copil de cinci ani a murit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Șeful UPU SMURD, Maria Salanta, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că  fetița are fracturi la ambele picioare  și escoriații. Copila este stabilă și conștientă.

Citeste si: Șoferul unui cântăreț de manele celebru, accident mortal în staţiunea Mamaia. Un mort și patru răniți

Reprezentanții Poliției Mureș au efectuat cercetări și au stabilit că sistemul de prindere al unui scaun al caruselului s-a rupt. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timpul funcționării unui carusel, sistemul de prindere al unui scaun, în care se afla o minoră de 10 ani, din comuna Cristesti, s-ar fi rupt, aceasta căzând la pământ”, au transmis polițiștii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI