O fetiță dispărută cu doi ani în urmă, într-un orășel american, a fost găsită de polițiști în urma unei percheziții. Aceasta se afla ascunsă chiar în casa părinților, într-o cămăruță de sub scări.

Citeste si: O fată de 13 ani dispărută în ziua de Crăciun, găsită în stare de șoc într-o pădure

Mama și tatăl copilei au fost decăzuți din trepturi în urmă cu doi ani, însă nu au acceptat decizia instanței și au ținut-o ascunsă într-un spațiu foarte îngust.

La dispariția fetei, aceștia au fost principalii suspecți.

Copila avea patru ani când a dispărut

Paislee avea patru ani în momentul în care a dispărut, în 2019. La acel moment, poliția nu a descoperit nimic la ei acasă, deși au fost făcute mai multe verificări.
"A văzut ceva ce semăna cu o pătură. Și, pe baza asta, au început să smulgă treptele scării. La un moment dat, după ce au scos mai multe trepte, au văzut o pereche de picioare mici.”, spune Șef Joseph Sinagra, Departamentul de Poliție Saugerties.

Citeste si: Povestea impresionantă a bărbatului care a mers jumătate de milion de kilometri pentru a-și căuta fiul dispărut

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

“Era destul de murdar acolo, era frig, erau nişte pături întinse pe jos, pe podeaua din beton. Erau îmbibate şi foarte grele. Noi credem că, de fiecare dată când am mers la acea locuinţă să verificăm piste noi, fetiţa şi mama ei se ascundeau acolo.”, mai adaugă acesta.

Fetița are acum șase ani, iar poliția spune că ar fi fost ținută închisă în tot acest timp.

“Sunt șocată, pentru că păreau niște oameni obișnuiți.”, spune Annette Wrolsen, vecină.

Fetița se află în stare bună

Fetița a fost preluată de autorități și este în stare bună. Aceasta a fost dusă la bunica sa, care este tutorele legal al fetiței.

“Ne-a spus că își amintea că a mâncat un burger, demult, și i-a plăcut. Așa că polițiștii au întors mașina, au mers la un restaurant Drive Through, i-au luat un meniu cu burger și au adus-o apoi la secție.

Citeste si: A fost născută în România, iar apoi a fost luată din spital și vândută unor americani. După 25 de ani, și-a găsit părinții: „Le-au spus că am murit, dar fusesem răpită!”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

După aceea, s-a simțit mai bine.”, mai adaugă Șef Joseph Sinagra, Departamentul de Poliție Saugerties.

Părinții fetei și bunicul au ajuns în fața instanței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si