Close sidebar
Close sidebar

Fetiță româncă de numai un an, bătută în plină stradă de propria mamă, în Italia! Femeia s-a calmat abia după ce trecătorii au chemat poliția

O fetiță româncă în vârstă de doar 1 an a fost bătută pe stradă, într-o localitate din Sicilia. Femeia a fost oprită de trecătorii îngroziți de scena petrecută. Copila a fost dusă la spital, în timp ce mama este nevoită să dea explicații polițiștilor italieni.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul s-a produs în Santa Teresa di Riva, o suburbie a orașului Messina, din Sicilia. Martorii spun că au văzut o româncă de 34 de ani lovindu-și în mod repetat fetița, pe strada Lavoro, aflată chiar în centrul localității.

Indignați, mai mulți trecători au intervenit. Potrivit ziarului italian tempostretto.it, mama româncă s-a dezechilibrat și a căzut, în timp ce își ținea fetița de mână.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Oamenii au despărțit-o pe copilă de tânăra agresivă și au chemat poliția. Femeia s-a refugiat apoi într-o clădure din zonă.

Ea mirosea puternic a alcool, mai spun martorii.

Potrivit gazetajonica.it, mama agresivă a făcut scandal și la sosirea carabinierilor italieni, care au dus-o la secție. Fetița în vârstă de 1 an a fost dusă la pediatrie, la Policlinica din Messina, unde doctorii i-au acordat îngrijiri medicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI