Nenumărați copii, multă voie bună și distracție cât cuprinde. De toate acestea a avut parte micuța Antonia, mezina Sânzianei Buruiană care a împlinit 3 ani. Locul de joacă unde s-au adunat invitații copilei s-a transformat într-un furnicar de pitici nerăbdători să se joace.

Citește și: VIDEO- Sânziana Buruiană își răsfață cele două fiice. În timpul vacanței, Iza și Antonia merg la diferite ateliere pentru copii

Înconjurată de prietenii apropiați, fetița s-a bucurat de nenumărate momente speciale, pregătite cu mare atenție de mămica ei. Sora ei cea mare, Izabela, a surprins-o cu o defilare de modă inedită, spre încântarea mamei lor.

Sânziana a pregătit îndelung această aniversare. Fosta asistentă tv și-a dorit ca toți cei mici să aibă parte de o atmosferă de poveste și a făcut tot posibilul să îi surprindă pe micuți cu nenumărate surprize, printre care și o piscină.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sânziana Buruiană: „Îmi place așa să aibă așa o copilărie de basm.”

Fetița Sânzianei, aniversare de prințesă

Denisa Mirea, organizator petrece: „Ne-am gândit foarte bine ca tematica să fei Barbie de la intrare, și să venim cu cea mai mare surpriză pentru cea mare ca să fie o mică sirenă. Am pregătit piscina încălzită, ea are 90 de centimetri de aceea poate fi accesată și de către cea mică.”

Dincolo de petrecere, însă, Sânziana are grijă și de educația celor mici. Încearcă să le ocupe timpul cu tot felul de activități educative.

Sânziana Buruiană: „Acum au început și școala și grădinița, dar după-amiază avem diverse activități, mergem la înot, la gimnastică, la canto, deci avem un program solicitant.”

Sânzianei îi place să organizeze petreceri, iar următorul eveniment pentru care se pregătește deja intens este petrecerea de sărbători, unde și-a propus să facă un adevărat spectacol de culoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si