Sursa citată spune că fetița, Alisa Hlans, ar fi murit la o zi după ce a fost grav rănită în urma atacului forțelor rusești. De asemenea, bunicul fetei ar fi fost omorât în timp ce încerca să își salveze nepoata.

Citeste si: VIDEO| Din ce în ce mai mulți oamenii fug din Ucraina din calea bombardamentelor

Trupele rusești au fost acuzate că au folosit arme cu dispersie în atac. La locul incidentului au existat mai multe explozii, toate provocate de o singură bombă. Cu toate acestea, acuzațiile aduse au fost negate de către autoritățile de la Moscova.

fetiță ucisă la școală

Micuța de 7 ani s-a stins din viață la o zi după ce a fost grav rănită.

[Sursa foto: Twitter]

Ultimele secunde din viața unei fetițe, de șase ani, omorâtă de trupele ruse. Mama copilei strânge la piept hăinuțele fiicei sale

Imagini dramatice cu ultimele clipe din viața unei fetițe de șase ani, ucisă de armata lui Vladimir Putin. Mama copilei strânge la piept hăinuțele fiicei sale și este în stare de șoc.

Minora de șase ani a fost omorâtă cu bestialitate, în Kiev.  Copila este una dintre victimele conflictului militar  Rusia-Ucraina. Invazia armatei lui Vladimir Putin a îngrozit un popor întreg și nu numai. O copilă de șase ani a murit pe loc.

Citeste si:  Arma minune care i-a ajutat pe ucraineni să distrugă mai multe tancuri rusești. Soldații o numesc „Sfântul Javelin” și i-au făcut icoană

Casa fetei a fost bombardată. O ambulanță a ajuns la fața locului, iar medicii au încercat să-i salveze viața, însă fără rezultat.

Fata avea leziuni incompatibile cu viața. Imagini emoționante au fost surprinse înainte ca cea mică să își dea ultima suflare.

Durere fără margini pentru o familie din Ucraina

Războiul președintelui rus Vladimir Putin nu are limite. Un copil nevinovat de șase ani a pierit. O fetiță pe care o lume întreagă o știe acum drept fata în pijama roz cu unicorn.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si:  Care este următoarea mișcare a lui Vladimir Putin? Un fost campion mondial și om politic a spus ce va urma

Minora a fost rănită mortal, atunci când armata rusă a bombardat ieri blocul de apartamente din Mariupol, acolo unde locuia împreună cu familia ei.

Imaginile o surprind pe mama fetiței pur și simplu devastată.

Fotografiile emoționante simbolizează, pe de altă parte, efectul pe care îl are războiul asupra civililor, în special a copiilor.

Citeste si:  Un soldat din Ucraina i-a trimis copilului său un video în care dansează. Bărbatul vrea să-și liniștească familia

Femeia și-a pus mâna plină de sânge la gură, în cealaltă mână ținea papucii copilului, eșarfa cu pompon și șapca, apoi a îngenuncheat de durere. Femeia a fost fotografiată în spatele unei ambulanțe, în timp ce cadrele medicale de specialitate încercau să o resusciteze pe cea mică.

Din nefericire, resuscitările doctorilor nu au avut niciun rezultat.

Mesajul soției președintelui ucrainean

Olena Zelenska, soţia preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, le-a transmis femeilor din Rusia că soţii şi fraţii lor ucid copii în Ucraina și a făcut un apel către NATO să închidă temporar spaţiul aerian de deasupra Ucrainei pentru evacuarea civililor din orașele asediate.

mesaj Olena

Prima doamnă a Ucrainei, mesaj emoționant după moartea mai multor copii.

[Sursa foto: Twitter]

"Trebuie să vorbesc! Deja peste 38 de copii au murit în Ucraina. Şi acest număr poate creşte în timp ce eu vă vorbesc! Când Federaţia Rusă spune invadatorii nu îi atacă pe civili, arătaţi-le aceste fotografii!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Arătaţi-le chipurile acestor copii care nu au avut şansa să crească. Câţi trebuie să mai moară pentru a convinge trupele Rusiei să înceteze focul şi să permită coridoarele umanitare? Avem nevoie acum de coridoare în oraşele atacate cel mai mult în Ucraina!

Citeste si: VIDEO| Lacrimile inocente ale copiilor ucraineni ajunși în România transmit cât o mie de cuvinte

Sute de copii mor acolo în subsoluri fără hrană şi fără îngrijiri medicale. Soldaţii ruşi împuşcă familiile care încearcă să părăsească acele clădiri. Îi ucid şi pe voluntarii care încearcă să ajute.

Fac apel la toată mass-media onestă din lume! Spuneţi acest adevăr teribil: invadatorii ruşi ucid copii. Şi ei o fac deliberat, trag pentru a ucide, pentru a ne îngenunchea, pentru a împiedica ajutorul umanitar.

Arătaţi-le femeilor rusoaice – spuneţi-le ce fac fiii lor în Ucraina! Arătaţi-le aceste fotografii femeilor rusoaice – bărbaţii voştri, fraţii, compatrioţii ucid copii ca ai voştri! Şi voi sunteţi responsabile personal de moartea fiecărui copil ucrainean pentru că vă daţi consimţământul tacit pentru aceste crime.

Ţări din NATO: închideţi cerul deasupra Ucrainei! Salvaţi-ne copiii pentru ca ai voştri să nu moară mâine  !”, a scris soția președintelui Zelenski pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si