Divortata, fara un acoperis deasupra capului si alungata de tatal sau adoptiv, Anca Codrescu a luat drumul pribegiei. Aflata in Spania, unde a mucit pe rupte, a cules capsune, a carat lazi imense, Anca Codrescu ingrijeste acum de o batrana si s-a apropiat de familia acesteia, care a ajuns sa o considere ca o ruda a lor. De altfel, zilele trecute, Anca Codrescu a trait o experienta traumatizanta, pentru care insa toata familia spaniola are sa-I multumeasca mereu.

“L-am salvat de la moarte pe ginerele batranei pe care o ingrijesc. Omul se otravise si eu am reusit sa-l gasesc la timp si sa-I salvez viata. Au fost momente ingrozitoare pe care le retraiesc in aceste zile ca pe un cosmar. Inca nu-mi revin. Nici nu pot sa povestesc ce s-a intamplat”, ne-a povestit Anca Codrescu care plange de cate ori isi aduce aminte de momentul in care l-a gasit pe barbat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In ziua in care ginerele batranei s-a otravit, Anca se pregatea sa plece in Romania. Era prima sa vacanta in tara dupa doi ani petrecuti in Spania. “Mi-am amanat vacanta, am pierdut banii pe bilet si nu stiu cand voi putea sa vin in tara. Dar, pana la urma, important este ca am putut sa-l salvez pe barbatul acela”, ne-a mai spus fiica actorului Constantin Codrescu.

Anca Codrescu a avut o viata agitata.

Fiica adoptiva a actorului Constantin Codrescu s-a certat cu tatal sau, pe care l-a condamnat ca nu a sprijinit-o in viata, iar atunci cand a divortat nu a ajutat-o sa o gazduiasca o perioada pentru a putea sa lucreze si sa stranga bani de chirie. Fara bani si fara casa, Anca Codrescu a trebuit sa-si lase cei doi copii in grija fostului sot si a plecat la munca in Spania.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si