In urma actritei a ramas o fiica. Bianca era la liceu si seara respectiva si-o petrecuse cu mama sa, numai ca tanara plecase mai devreme de la teatru. Dupa ce a aflat de sfarsitul tragic al mamei sale, Bianca a postat pe pagina sa de socializare un mesaj care a emotionat multa lume.

Bianca studiaza acum la o universitate din Anglia

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Mama..nici nu stiu cum sa incep.Te iubesc atat de mult,te-am iubit mereu,si te voi iubi.Nici nu-mi vine sa cred ca nu vei mai fi langa mine cand voi avea nevoie de tine,ca nu o sa imi mai spui ce e gresit,si ce e bine.Te voi purta mereu in sufletul meu,indiferent de ceea ce a fost intre noi.Nu imi vine sa cred ca m-ai parasit.Am atat de mare nevoie de tine,mama! As da orice doar sa te aduc inapoi.Esti viata mea. Odihneste-te in pace,esti cea mai draga fiinta care a existat vreodata pentru mine!", a scris Bianca.

Anii au trecut, tanara a terminat liceul si, din vara

anului trecut, studiaza in strainatate. Bianca este acum studenta la o universitate din Marea Britanie.
In acest timp, oamenii legii au lucrat la dosarul crimei mamei sale, insa pana acum nu au gasit criminalul, desi Gabriela Dorgai a fost ucisa in noiembrie 2014. Ea a fost gasita intr-o dimineata moarta pe malul raului Somes. Legistii au stabilit ca femeia fusese batuta inainte de a fi ucisa.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si