Close sidebar
Close sidebar

Fiica actritei din Satu Mare, ucise in urma cu doi ani, a plecat din tara! Mesajele tinerei sunt emotionante

In urma cu mai bine de doi ani, actrita Gabriela Dorgai isi gasea sfarsitul dupa ce fusese batuta si abuzată pe malul Somesului din Satu Mare. Era intr-o seara si femeia se indrepta spre casa dupa premiera unui spectacol la teatrul unde lucra.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma actritei a ramas o fiica. Bianca era la liceu si seara respectiva si-o petrecuse cu mama sa, numai ca tanara plecase mai devreme de la teatru. Dupa ce a aflat de sfarsitul tragic al mamei sale, Bianca a postat pe pagina sa de socializare un mesaj care a emotionat multa lume.

"Mama..nici nu stiu cum sa incep.Te iubesc atat de mult,te-am iubit mereu,si te voi iubi.Nici nu-mi vine sa cred ca nu vei mai fi langa mine cand voi avea nevoie de tine,ca nu o sa imi mai spui ce e gresit,si ce e bine.Te voi purta mereu in sufletul meu,indiferent de ceea ce a fost intre noi.Nu imi vine sa cred ca m-ai parasit.Am atat de mare nevoie de tine,mama! As da orice doar sa te aduc inapoi.Esti viata mea. Odihneste-te in pace,esti cea mai draga fiinta care a existat vreodata pentru mine!", a scris Bianca.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Anii au trecut, tanara a terminat liceul si, din vara anului trecut, studiaza in strainatate. Bianca este acum studenta la o universitate din Marea Britanie.
In acest timp, oamenii legii au lucrat la dosarul crimei mamei sale, insa pana acum nu au gasit criminalul, desi Gabriela Dorgai a fost ucisa in noiembrie 2014. Ea a fost gasita intr-o dimineata moarta pe malul raului Somes.

Legistii au stabilit ca femeia fusese batuta inainte de a fi ucisa.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI