Pana la varsta de 4 ani insa, transformarea exterioara lui Shiloh era aproape completa – fetita voia sa poarte parul scurt, haine sport preferate de baieti, dar si costume si cravate. in plus, ea si-a exprimat dorinta sa fie strigata John sau Peter, iar apropiatii s-au conformat. La inceput, a fost amuzant, insa ulterior Brad si Angelina au realizat ca e mai mult de atat. Evident, au mers cu ea la psiholog, pentru ca era clar ca se petrecea ceva cu fiica lor.

Brad si Angelina au ales sa-si lase fetita sa se imbrace asa cum ii place, crezand ca aceasta este doar o faza trecatoare. Pe masura ce a trecut timpul insa, convingerea lui Shiloh ca apartine, de fapt, altui sex si determinarea ei de a face operatie i-a convins pe parintii sai ca nu a fost doar o joaca de copil rasfatat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prin urmare, Brad si Angelina, care, de altfel, sprijina de ani de zile LGBT, s-au decis sa-i fie alaturi fiicei lor in demersul de a-si schimba sexul, pentru ca tranzitia fizica, dar si cea psihica nu sunt usoare, iar Shiloh va trebui sa se lupte atat cu furtunile hormonale, cat si cu reactiile celor din jur.

Conform presei de peste ocean, la sfatul specialistilor, Shiloh a inceput deja sa ia hormoni, pentru ca trupul ei sa nu apuce sa se transforme si sa devina femeie. Tranzitia nu va fi usoara, asa cum nici sa fii transgender nu e usor (chiar daca vorbim despre Hollywood), asadar parintii lui Shiloh vor trebui sa lase divergentele la o parte si sa fie alaturi de… viitorul lor fiu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si