"Nu stiu de unde a mostenit talentul asta, ca la noi in familie nu a cantat nimeni", a spus medicul Radu Zamfir, tatal Laviniei. Fata este membra unui grup coral care a obtinut recent trofeul Festivalului international de Arta si Cultura pentru copii de la Tianjin, China, un fel de olimpiada a corurilor de copii si este foarte mandra de rezultatele pe care le are impreuna cu colegii ei.

In vacanta mare, Lavinia a fost 10 zile in China, cu corul Allegretto si apoi a fost intr-o tabara la mare.

In China, Lavinia a cantat cu corul Allegretto in 29 de limbi, inclusiv imnul tarii gazda si alte trei melodii in chineza, insa copiii au avut privilegiul de a canta si pe scena mare a Teatrului National din Beijing. Laviniei i-a placut in mod deosebit Marele Zid Chinezesc si faptul ca oamenii din China sunt foarte ospitalieri, insa nu i-a placut ca era foarte cald si nici nu ar da Romania pentru China. „Nu mi-ar placea sa traiesc in China din cauza poluarii, care poate afecta sanatatea oamenilor, si din cauza aglomeratiei. China are mai multe obiective turistice, e mai mare, insa Romania are mai multe animale, vezi mai multe pisici pe strada”, a spus fata, mare iubitoare de animale, motiv pentru care vrea sa devina medic veterinar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Cand s-a intors din China, Lavinia a participat la Festivalul Tineretii de la Neptun si a obtinut Premiul I la Sectiunea muzica usoara, cu piesa "Never give up" din repertoriul Sia, sub indrumarea sopranei Anca Parlog.

Lavinia Zamfir este o adolescenta minunata, care se bucura de sprijinul si sustinerea parintilor ei si care a fost motivul principal care l-a ajutat pe tatal ei, chirurgul Radu Zamfir sa supravietuiasca dezastrului pe care l-a trait in urma cu 4 ani, cand s-a petrecut accidentul din Apuseni.

Lavinia are si o surioara, in varsta de 2 ani, Sonia, pe care o iubeste foarte mult si careia i-a adus cadouri nenumarate din China.

sursa: evz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si