Close sidebar
Close sidebar

Fiica compozitorului Marius Teicu s-a vindecat de leucemie. "Am renascut", a declarat Patricia

Patricia Teicu Radulescu, fiica indragitului compozitor Marius Teicu, a reusit sa invinga boala. Ea a declarat ca "a renascut", dupa ce a scapat de leucemie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Am un tata extraordinar si ii multumesc lui Dumnezeu! Am renascut. Ma rog in fiecare zi si le multumesc oamenilor. In fiecare dimineata, ii iau la rand si le multumesc, incepand cu Dumnezeu, cu oamenii, cu toata lumea care m-a ajutat. Sunt alt om si sunt schimbari. Ti se schimba prioritatile. Vezi lucrurile altcumva”, a declarat Patricia Teicu la emisiunea pe care Catalin Maruta o prezinta la ProTv.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De acum inainte, Patricia vrea sa dedice mai mult timp copiilor si familiei, care au nevoie de toata dragostea ei. 
"Acum o iau mult mai usor. Ma gandeam ca fac totul pentru familie, dar ei au nevoie de dragoste. Nu i-am vazut 3 luni. Lucrez fara stres si fara panica. O sa dedic mult mai mult timp copiilor mei. Cand am aflat prima oara diagnosticul a fost soc.

M-am simtit goala in fata lui Dumnezeu. Esti fericit cand esti sanatos si sa fii cu cei dragi”,  a mai spus Patricia. 

Sursa foto: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI