Afaceristul din Sibiu, Adrian Kreiner a fost condus pe ultimul drum pe data de 10 noiembrie. Cazul său a înmărmurit o țară întreagă, iar anchetatorii au luat în calcul toate pistele posibile pentru a ajunge cât mai repede în posesia asasinilor care au pătruns în locuința milionarului, din apropiata vecinătate a casei lui Klaus Iohannis.

Cine sunt suspecții în cazul morții milionarului din Sibiu?

Criminalii au fost în cele din urmă identificați, și ar fi din județul Dolj. Cu toate astea, procurorii cred că cei trei indivizi au reușit deja să fugă din țară imediat după jaf. Mai multe informații au reușit să obțină de la bărbatul în vârstă de 44 de ani din Timiș, pe care l-au adus joi în Sibiu pentru audieri. Seara trecută, Ilie Sitaru a fost din nou dus acasă, unde au avut loc mai multe percheziții în locuința sa, acolo ar fi stat și unul dintre asasinii lui Adrian Kreiner.

Adrian Kreiner și Ilier Sitaru, cel care a oferit informații procurorilor cu privire la ucigașii afaceristului.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Noi detalii în cazul crimei lui Adrian Kreiner. Au fost identificați criminalii afaceristului din Sibiu. Martorul cheie a spus tot

Tot el ar fi urmat să îi ajute pe cei trei bărbați și cu transportul, dar urma să vândă și ceasurile în valoare de 200.000 de euro furate din casa milionarului din Sibiu. Așadar, acum anchetatorii consideră că totul ar fi fost un jaf, deși inițial luat în calcul și un asasinat la comandă, fie o răzbunare.

Cu trei zile înainte de crimă, camerele de supraveghere montate pe străzile din Sibiu l-au surprins și pe el în timp ce stătea într-un autoturism care aparține patronului concubinei lui, potrivit informațiilor Antena 3 CNN. Ilie Sitaru a fost reținut pentru 24 de ore, iar acum urmează ca și respectiva femeie să fie adusă la audieri.

Vanessa, fiica lui Adrian Kreiner a trăit clipe de coșmar în noaptea atacului

În seara jafului, hoții au bruscat-o și pe fiica lui Adrian Kreiner, în vârstă de 20 de ani. Fata abia se întorsese din Austria și se afla în dormitorul ei. Ea ar fi ieșit din cameră să vadă ce se întâmplă, moment în care a fost văzută de unul dintre bărbați. Deși s-a încuiat în camera sa, individul a forțat ușa, a băgat un glonț pe țeavă și a îndreptat arma spre capul acesteia, potrivit unor surse judiciare pentru  Gândul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ea este fiica lui Adrian Kreiner, Vanessa.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV! Greșeala fatală făcută de asasinii lui Adrian Kreiner. Proba esențială în dosar: "Tensiunea sub care acționează îi face să ia decizii greșite"

În tot acest timp, ea era amenințată să spună unde se află banii, iar ceilalți doi criminali căutau peste tot. Vanessa a fost eliberată în cele din urmă, după ce ucigașii au spus ”Gata!”, în limba engleză. După scenele șocante, tânăra ar fi avut nevoie de ajutorul unui medic psihiatru, deoarece a fost puternic marcată. Și iubita afaceristului a trecut prin clipe de coșmar. Femeia s-a ascuns într-un dulap și a ieșit de acolo în momentul în care s-a asigurat că bărbații nu mai sunt în casă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"În timpul activității infracționale suspecții au fost surprinși de fiica victimei aflată la etajul locuinței. Doi dintre bărbați au intrat imediat după aceasta și sub amenințarea unui pistol i-au solicitat, în limba engleză, să spună locul în care tatăl său ascunde banii. După ce le-a dat atacatorilor doar banii pe care îi avea în portofel, 40 de euro și aproximativ 100 de lei, a fost amenințată cu pistolul de către unul din atacatori întrebând-o de mai multe ori unde sunt banii, ba chiar acesta a încărcat arma și i-a pus-o din nou la tâmplă determinând-o să spună unde sunt banii", a declarat procurorul criminalist Valentin Florescu. 

Toată averea lui Adrian Kreiner ar urma să intre în posesia Vanessei, care în ultima vreme era tot mai implicată în afacerea milionarului din Sibiu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si