Close sidebar
Close sidebar

Fiica lui Adi Creciunescu traieste. Cine a dat anuntul fals ca micuta de 1 an a murit

Fiica lui Adi Creciunescu traieste. In urma cu o zi, o veste trista zguduia Romania.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Fetita celebrului saxofonist aradean a incetat din viata, dupa ce i s-a facut rau din senin."   Nimic mai fals.
 
Fiica lui Adi Creciunescu traieste. Totul ar fi pornit de la un prieten apropiat saxofonistului care a spus ca micuta de 1 an a murit la spital.
In aceste momente, Zarra se afla pe mainile medicilor si, desi starea ei este una delicata, ea traieste. Micuta se lupta acum sa supravietuiasca. La Timisoara, medicii i-au descoperit un hematom si au operat-o. Din fericire, ea a supravietuit.  
 
„Micuta saxofonistului Ady Creciunescu traieste. Dumnezeu lucreaza asupra ei, deocamdata este stabilizata. Nu mai va luati dupa stirile gunoaielor pâna nu vedeti ceva oficial de la Ady Craciunescu. Nu mai lasati condoleante si etc. Haideti sa facem rugaciuni pentru ingeras.
Puterea lui Dumnezeu este inegalabila. Amin. Acum 10 minute ma vorbit la telefon cu tatal micutei, nu vorbesc aberatii. Multumesc!”,
a scris Razvan Ursulescu pe Facebook.
 

Nimic nu parea sa anunte o astfel de tragedie in familia sotilor Adi si Roxana Nicoleta Creciunescu. Acum mai putin de doua luni, pe 13 martie, fetita lor, Zarra, implinea un anisor. Era cea de-a doua fiica a sotilor Creciunescu.

„Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu” – asa cum scria Roxana Nicoleta pe pagina ei de Facebook, atunci cand micuta implinise primul an din viata ei, relateaza specialarad.ro

Zilele trecute micutei i s-a facut rau dintr-o data si a fost dusa de urgenta la spital. A ajuns la Timisoara, acolo unde a fost operata de un hematom. Astazi insa, micuta s-a stins in bratele medicilor timisoreni.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Dumnezeu a iubit-o atat de mult, ca a chemat-o la el, sa stea printre ingeri…"

Noua ne ramane doar sa le transmitem condoleante sotilor Creciunescu si sa fie tari, fiindca micuta lor va fi cu ei intotdeauna!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI