Close sidebar
Close sidebar

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret, este vorba depre Katarina.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret, în urmă cu câteva zile. Celebrul om de radio şi televiziune, decedat în martie 2018, la 56 de ani, avea o fiică, Anastasia, din prima căsnicie, şi trei copii, Max, Katarina şi Cristina, care sunt ai Petruţei, cea de-a doua sa soţie, cu care Gheorghe a avut o relaţie extrem de apropiată şi după ce a divorţat de Petruţa.

Citeste si: Fiul lui Ştefan Bănică Jr şi-a prezentat iubita! Frumoasa Cristina este deja fotomodel! FOTO

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: What's Up s-a separat de soţie, dar cântăreţul s-a afişat cu fiica sexy a lui Andrei Gheorghe! El şi Katarina au filmat pentru un videoclip!

Citeste si: Cât de mult s-a maturizat fiul lui Andrei Gheorghe, după decesul tatălui său! FOTO

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret. În 2015, Katarina s-a lansat în cariera muzicală 

În 2015, Katarina s-a lansat în cariera muzicală, lansînd diverse clipuri pe internet, fiind încurajată în acest demers chiar de Andrei Gheorghe. Recent, Katarina a filmat un videoclip cu Whats Up, semn că lucrurile merg excelent în viaţa profesională.

La fel se întâmplă şi în viaţa personală, pentru că fata lui Andrei Gheorghe s-a măritat recent.( uite cum a pozat Katarina în costum de baie)

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret: "Un viitor fericit” 

Katarina Gheroghe şi iubitul ei, Dinu, s-au cununat civil zilele trecute, ceremonia fiind una discretă, la care au participat rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Katarina şi Dinu au purtat sacouri cu motive înflorate, creaţia Adinei Buzatu, şi au fost pozaţi după ce au spus „DA!”. „Gemeni...Te iubesc...Nuntă”, a postat Katarina. “Vă doresc multă sănătate și un viitor fericit”, le-a urat un prieten apropiat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI