Imbracata cum era si firesc intr-o tinuta neagra, peste care si-a pus o geaca maro inchis, Anamaria Rosa era foarte trista si abatuta, semn ca moartea Ilenei Ciuculete a marcat-o si i-a adus aminte de destinul la fel de tragic al tatalui ei.

Citeste si: Drama trasa la indigo? Aceeasi boala de care a murit Ileana Ciuculete a ucis o mare vedeta. Era idolul copiilor si avea doar 31 de ani. A murit exact pe 14 martie si ea

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

La fata locului, tanara a fost insotita de Nicusor Iordan, cantaretul de muzica populara care ii este aproape in fiecare moment. Avea in mana doua lumanari, in timp ce barbatul tinea o coroana din flori albe, pe care scria numele sau si al Anei, un ultim gest pentru solista pe care ambii o indrageau foarte mult, iar Aurelian Preda o diviniza.

Anamaria si Nicusor Iordan au intrat in biserica din Chitila cu capul in jos, fara sa vorbeasca deloc, si s-au indreptat spre sicriul Ilenei Ciuculete, unde nu si-au putut stapani emotia si lacrimile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si