Afaceristul Dan Voiculescu și actuala sa soție, Liana, au adoptat, la începutul anilor 2000, o fetiță pe nume Dana, care avea 4 ani atunci când a fost înfiată de familia Voiculescu. Dan Voiculescu mai are două fete, Camelia și Dana, din prima căsnicie.

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu, fotografiat în timpul unei conferințe de presă

"De câţiva ani, creştem împreună un sufleţel care alături de cei patru nepoţei dau un sens aparte vieţii”, a povestit Dan Voiculescu.

Dana, care locuiește alături de părinții săi în vila uriașă din apropiere de București, a crescut și a devenit o tânără pasionată de modă, de vacanțe și de ieșirile în cluburi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Legatura nestiuta dintre Mirel Palada si Dan Voiculescu! Sociologul este partener de afaceri cu fiica mogulului intr-o firma!

Citeste si: Ce a declarat Dan Voiculescu la iesirea din puscarie: "Mi-au fost furati trei ani din viata pe care nu mi-i mai da nimeni"- Pe cine considera el vinovat pentru perioada de detentie

Citeste si: Decizie importanta pentru Dan Voiculescu. Ar putea sa i se micsoreze pedeapsa cu un an, pentru toate cartile scrise

Dan Voiculescu fiică
Dana Voiculescu, într-o ținută de seară, în timpul vacanței la Monte Carlo

Dana Voiculescu a purtat geantă Chanel și papuci aurii

Recent, Dana Voiculescu a fost într-o vacanță pe Coasta de Azur, ea și amicii săi cazându-se la Monte-Carlo. Ea a postat două fotografii care o înfățișează în ținute nonconformiste, mai potrivite cu un podium de modă decât cu unele de vacanță. În prima poză, Dana apare într-o rochie transparentă de mătase, prin care se vede lenjeria intimă și sutienul, în timp ce ține în mână o geantă Coco Chanel.

În picioare, Dana avea niște papuci aurii, probabil tot de firmă.

În cea de-a doua fotografie, făcută în fața unui club din Monte Carlo, fiica lui Dan Voiculescu a purtat o bluză albă de mătase, lungă, asortată cu niște pantaloni din mătase transparentă, prin care i se vedeau picioarele. „Top!...Ești atât de frumoasă”, au postat, impresionați, amicii și admiratorii Danei Voiculescu.

Dan Voiculescu fiică
Dana Voiculescu a purtat o ținută transparentă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si