Ana Patriciu a decis recent sa redeschida procesul pe care tatal ei il avea cu omul de afaceri Peter Imre. In octombrie 2013, Imre a dat un interviu pentru un ziar din Capitala, in care povestea din culisele relatiei pe care a avut-o cu fostul lui sef, Dinu Patriciu. Imre folosea termeni precum „miliardar de carton, „sarlatan” sau „a inselat oameni cu buna stiinta”.

Peter Imre

Scandalul dintre cei doi izbucnise insa cu mai multe luni inainte, cand Imre s-a plans ca Patriciu nu si-a onorat obligatiile financiare fata de el.
Scandalul a mers pana acolo incat Imre a venit cu executorii judectoresti pana la poarta lui Patriciu, pentru o datorie de 80.000 euro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cateva zile dupa aparitia interviului, Dinu Patriciu il dadea in judecata pe Peter Imre, intr-un proces care avea ca obiect „raspunderea delictuala”. In septembrie 2014, judecatorii suspenda cauza, pe motiv ca recalamantul a decedat, iar in noiembrie 2016 inchid cazul, constatand ca cererea este perimata.

Dinu Patriciu

Surpriza a venit insa din partea Anei Patriciu, care a facut recurs in decembrie 2012, in calitate de mostenitoare a lui Dinu Patriciu. Aceasta a hotarat sa duca mai departe razboiul pe care tatal ei l-a purtat cu Imre si sa-i repare acestuia imaginea dupa moarte. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, insa primul termen al procesului nu a fost inca stabilit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si