Close sidebar
Close sidebar

Fiica lui Gheorghe Dincă a fugit din România, după ce fratele ei a bătut niște jurnaliști

Lovitură după lovitură în cazul Caracal. După ce fratele ei a fost implicat într-un scandal cu mai mulți jurnaliști, Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a plecat din România. Totul, după ce Daniel Dincă a fost lăsat să plece de polițiștii care l-au adiat timp de mai bine de 6 ore.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a părăsit țara, potrivit RomâniaTV. Acest lucru s-a întâmplat după ce, marți, aceasta a mers la sediul CNA alături de fratele ei, pentru a formula o plângere împotriva mai multor posturi de televiziune.

Citeste si: Mama Luizei Melencu aruncă bomba în cazul Caracal! ”În mașina lui Dincă era o persoană cunoscută”! Ce a auzit tatăl fetei în telefon în momentul în care aceasta s-a urcat în automobilul criminalului?

Lucrurile au degenerat, iar, atunci când a fost întrebat de tatăl lui, Daniel Dincă a răbufnit și a tăbărât pe un operator al unei televiziuni. S-a sunat la 112, iar agresiunile fiului lui Dincă s-au terminat cu o vizită la secția de Poliție.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Fiul lui Gheorghe Dincă a agresat câțiva jurnaliști la ieșirea din sediul CNA

”Unul dintre cameramani l-a jignit pe fratele meu. A dorit să caute scandal pentru că vedeau că noi ne continuăm drumul și nu vrem să comentăm.

Nu s-a întâmplat ce spun ei. Fratele meu nu l-a lovit pe cameraman, el s-a împiedicat singur. Nu mințim, de ce vi se pare că mințim. Camera i-a căzut din mână domnului, noi nu l-am lovit. Fratele meu e cu mine, suntem în drum spre Arad. Nu știm că e căutat de poliție. Dacă Poliția o să ne comunice, o să luăm legătura cu ei”, declara Daniela Dincă, înainte ca fratele ei să se predea la Poliție.

Sursa: spynews.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI