Ana Geoană locuiește în California, alături de iubitul ei american. Fiica lui Mircea Geoană, care a cochetat cu o carieră de fotomodel, postează pe paginile socializare diverse fotografii care îi pun în evidență trupul. Recent, ea s-a pozat în baia vilei în care locuiște, în fața oglinzii, fiind îmbrăcată în costum de baie, pregătită să facă un duș.

Mircea Geoană fiică
Mircea Geoană și fiica sa, într-un moment de tandrețe

„O vară fără sfârșit”, a postat Ana.

„Ești cea mai fierbinte!...Cea mai perfectă ființă de pe Pământ...Wow, ești super sexy”, au complimentat-o amicii pe fata lui Mircea Geoană. Cu altă ocazie, acum câteva luni,Ana a realizat un pictorial pe celebra Venice Beach, din Los Angels, fiind îmbrăcată într-un tricou ud.

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă s-a săturat de masca de protecție: „Din toamnă o să purtăm măști cu numere de înmatriculare ca la mașini”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Fiica lui Mircea Geoană a făcut senzaţie la o petrecere din Beverly Hills! Ana a venit îmbrăcată într-o rochie sexy cu spatele gol!

Citeste si: Viorica Dăncilă îl felicită pe Mircea Geoană: Ne bucurăm să fim reprezentaţi în cadrul Alianţei de un român cu vastă experienţă politică şi diplomatică

Ana Geoană
Ana Geoană a pozat în costum de baie

Fata lui Mircea Geoană a primit propunerea să pozeze ca fotomodel

După această ședință foto, ea a fost întrebată, pe Instagram, dacă nu vrea să colaboreze, ca fotomodel, cu un magazin de haine pentru femei. Ana Geoană a absolvit, în 2018, facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Pennsylvania, din Philadelphia, dar nu a profesat niciodată în domeniul medical. Fiica lui Mircea Geoană s-a mutat în California, dar nu s-a angajat la vreun spital.

Ea şi-a anunţat prietenii, recent, că a început un job nou la William Morris Endeavor, care este o cunoscută agenţie de impresariat din Beverly Hills.

Tatăl Anei, Mircea Geoană, este adjunct al secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, Mircea Geoană a fost ministru de Externe, ambasador în SUA şi candidat la alegerile prezidenţiale din 2009.

Familia Geoană
Ana Geoană, între părinții ei, la un eveniment caritabil

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si